fbpx
Nyhet

Wången söker travlärare

Vill du bli "en i gänget" på travsportens riksanläggning?! Om du har rätt bakgrund - sök då den här tjänsten. Alla ansökningar behandlas löpande.

Inför läsåret 2017-18 söker vi en yrkeslärare till vår gymnasieutbildning med inriktning mot travsport.

Arbetet innebär undervisning i en praktisk miljö där eleverna utbildas till framtidens hästskötare inom travsporten. Undervisningen är läroplansstyrd men ska vara väl förankrad i de yrkesmässiga krav som finns i branschen. Planering av undervisning, bedömning av elevers utveckling mot kursmålen och betygsättning ingår i arbetet. Visst arbete på kvällar och helger förekommer.

Vi söker dig som har erfarenhet och kunskaper inom hästhållning, träning av travhästar, djurvård, ergonomi och hållbar utveckling. Du ingår i ett arbetslag på ca 15 lärare. I tjänsten ingår även särskilt ansvar för ett eller flera stall i samverkan med stallförman. Tjänstens omfattning är 100% tillsvidare med tillträde 14 augusti 2017. Vi tillämpar provanställning.

Wången har som ambition att ha utbildade yrkeslärare. Alla lärare har en fortbildningsplan inom ramen för sin tjänst där yrkeslärarutbildning prioriteras för de lärare som saknar pedagogisk utbildning. Har du en hippologutbildning eller en pedagogisk utbildning är det meriterande, liksom proffstränarlicens (trav). BE-körkort är önskvärt, B-körkort ett krav. Vi sätter stort värde på ansvarskänsla och förmåga att arbeta målmedvetet och systematiskt med elevers utveckling till kompetenta och anställningsbara hästskötare inom travhästnäringen.

Ansökningarna behandlas löpande och vi ser därför att du skickar in din ansökan så fort som möjligt till:
Wången AB
att: Erik Holmer
Wången 110
835 93 Alsen
eller via e-post till Erik Holmer.

För upplysningar om tjänsten
Erik Holmer Programansvarig/rektor gymnasiet
Facklig företrädare, akademikerförbundet
Malin Connysson Universitetsadjunkt. Institutionen för anatomi, fysiologi och biokemi, SLU
Rekryteringsannons för utskrift

Annons – yrkeslärare med travinriktning

Ladda ner Format: pdf Storlek: 122.8 KB

Mer från Wången
Våra samarbetspartners