fbpx
Nyhet

Marknadschefen på väg till nytt uppdrag

Efter drygt fem år som marknadschef på Wången går Ronney Wickzell vidare till ett nytt uppdrag som presskommunikatör på Mittuniversitetet.

Ronney Wickzell började som marknadschef på Wången 1 februari 2012 och har haft huvudansvaret för marknadsförings- och rekryteringsarbetet. Han börjar sin nya tjänst på Mittuniversitetet i mitten av augusti.
 
– Jag har haft mycket fina år på Wången och ett fantastiskt jobb och jag får nu gå till ett nytt uppdrag som innehåller väldigt många spännande delar. Mittuniversitetet är en viktig aktör, inte minst regionalt, och ett starkt varumärke och jag ser verkligen fram emot hösten. Men, just nu har jag fullt fokus på Wången och de uppdrag som återstår innan jag byter arbetsgivare, säger Ronney Wickzell.
 
Wången kommer inom kort att påbörja rekryteringen av en ny marknadsansvarig.

– Ronney har gjort ett förstklassigt arbete för Wången de senaste åren och vi önskar honom all lycka och framgång i sin nya utmaning. Vi kommer nu att analysera våra behov och därefter påbörja rekryteringen av hans ersättare som vi hoppas kunna presentera till hösten, säger Johan Sundberg, vd Wången AB.

Mer från Wången
Våra samarbetspartners