fbpx
Nyhet

Wången söker marknadskommunikatör

Vill du ha travsportens riksanläggning Wången som din framtida arbetsplats?! Sök då tjänsten som marknadskommunikatör.

Då vår nuvarande marknadskommunikatör avslutar sin anställning efter fem år rekryterar vi hans efterträdare. Som marknadskommunikatör ges du möjlighet att vara med i utvecklingen av och skapa attraktivitet kring Wången, en av tre riksanläggningar i Sverige. Wången är en viktig pusselbit som utbildnings- och utvecklingscentrum för den svenska trav- och islandshästnäringen.

Arbetsbeskrivning: Som marknadskommunikatör är du direkt underställd vd, ingår i organisationens egen chefsgrupp och i en gemensam marknadsgrupp med kollegor från systeranläggningarna Strömsholm och Flyinge. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter handlar om att skapa olika marknadsaktiviteter, i syfte att generera elever/studenter till utbildningarna och gäster till konferens och restaurang. Du lägger en strategisk marknadsplan, gör budget och ekonomisk uppföljning kopplat till resp aktivitet. Inom ditt ansvarsområde ligger också att uppdatera information via t ex hemsida (WordPress), Facebook/Instagram, skapa visst presentationsmaterial samt ha koll på att profilmanualen följs. Du är den som skriver nyhetsbrev, pressreleaser och artiklar.

Vem är du?
Vi ser gärna att du har akademisk bakgrund alt eftergymnasial utbildning inom, ett för tjänsten, relevant område t ex marknadskommunikation och media. Du har mycket hög digital kompetens, har arbetat med sociala medier och har dokumenterad erfarenhet av arbetsuppgifter som ligger i linje med arbetsbeskrivningen. Vi ser gärna att du har vana av att leda projekt och kunskaper inom sälj. Meriterande är att du kan hantera InDesign, Photoshop och Illustrator.

Som person är du kommunikativ, strukturerad, kreativ och van att arbeta självständigt. Du gillar att arbeta mot uppsatta mål och är den som också slutför uppdragen. Vi ser gärna att du finns med i olika typer av nätverk och har intresse/erfarenhet av utbildning, hotell- och konferensverksamhet. Intresse av hästar i stort och trav och/eller islandshästar i synnerhet är ett plus. Vi lägger stor vikt vid din personlighet.

Ansökan och kontakt:
Du registrerar dina kontaktuppgifter, laddar upp din CV (innehållande personligt brev och meritförteckning) och söker tjänsten via länken på experis.se, jobb-id-nr 23 158 senast den 15 juni 2017. Sök gärna så snart som möjligt då vi kan komma att inleda intervjuprocessen  före ansökningstidens slut.

Rekryteringsannons för utskrift

Wången rekryterar marknadskommunikatör

Ladda ner Format: pdf Storlek: 473.2 KB

Kontaktperson
Mer från Wången
Våra samarbetspartners