fbpx
Nyhet

Tävling: Vinn en Wångenupplevelse

Hjälp oss att komponera vårt eget soundtrack! Vilken låt tycker du måste vara med på Wångens spellista?
Hörlurar på vit bakgrund

Nu är vår tävling avgjord! Den gick ut på att vi bad er ge förslag på låtar till Wångens playlist. Första pris: en övernattning för två på wärdshuset med middag och frukost. Och köra häst på vår travbana. Värde 2 220 kr. Andra till femte pris: ett paket Wångenprylar.

Nu har vi utsett vinnaren som blev Isabella Rinaldo. Hon föreslog ”Unwritten” med Natasha Bedingfield, med motiveringen ”Den är positiv om framtiden, förmedlar att du är författaren av ditt eget liv – och att Wången hjälper till med det.” Fin motivering tyckte hela juryn. Övriga vinnare som får ett paket med Wångenprylar blev Ida-Maria Blåhed, Örjan Wiklund, Eva Svedlund-Sjöberg och Marika Eriksson. Grattis!

Så här blev spellistan som du kan lyssna på den när du längtar hit.

Tävlingsjury 
Ulf Andersson, musiker och kock på Wångens wärdshus, Elsa Sangsta Eriksson, sångfågel, Ulf Hedenström, ljudnörd och veterinär, Emma Roos, festivalräv och kommunikationsansvarig.

Tävlingregler
Låt, artist och motivering på max 20 ord. Deltagare under 18 år behövde föräldrars tillstånd. Wångens personal med familj fick skicka in bidrag men utom tävlan. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

Mer från Wången
Våra samarbetspartners