fbpx
Nyhet

Vi söker en matte-, biologi- & naturkunskapslärare

Nu söker vi en vikarie under 2020 i gymnasieämnena matematik, biologi och naturkunskap.

Vikariat i matematik, biologi och naturkunskap

Blir det du som ersätter Håkan under hans tid som föräldraledig? Tjänsten som lärare på gymnasiet i matematik, biologi och naturkunskap är ett vikariat om 75 procent och inkluderar även mentorskap med start i januari vt20 och fram till slutet av ht20/21.

Du kommer att undervisa i matematik, biologi och naturkunskap på naturbruksprogrammet med inriktning trav och islandshäst och kommer även att ha mentorsuppdrag.

Du är legitimerad lärare i matematik, biologi och naturvetenskap. Du trivs med att undervisa och är trygg i rollen som lärare. Du är insatt och bekväm med den dokumentation och bedömning som förväntas i läraryrket.

Vi erbjuder

Vi kan erbjuda dig en dynamisk och trivsam arbetsplats med nyrenoverade lokaler. Skolan ligger i Alsen som ligger ca 50 km från Östersund och 50 km från Åre. Utbildningen har Jämtlands Gymnasieförbund som huvudman men drivs av Wången AB.

Wången är en av hästnäringens tre riksanläggningar och centrum för många olika utbildningar inom häst. Här finns möjlighet att hyra in häst och mycket fina träningsmöjligheter för både häst och människor, vi har t.ex. ett gym på anläggningen som är fritt att använda, milslånga skogsvägar och fina möjligheter för den som gillar att åka skidor, cykla och vandra. Här finns också förstås väldigt trevliga kollegor – vilka vi är kan du se här.

Intervjuer kan hållas löpande under ansökningstiden, så skicka in din ansökan redan idag! Kontaktuppgifter hittar du nedan.

Foto: Thomas Blomqvist

Flytta till fjällen?

Kanske du vill flytta hit under en period? Åre kommun har inflyttarservice och här finns kontaktuppgifter till Krokoms kommun och Krokomsbostäder.

Kvinna i skidmundering tittar ut över åres skidsystem
Åres skidbackar ligger 5 mil ifrån Wången.
Kontaktperson
Mer från Wången
Våra samarbetspartners