fbpx
Nyhet

Vi söker redovisningsekonom

Sofia ska vara föräldraledig. Därför söker vi dig som kan vikariera för henne på 80 % som redovisningsekonom.

Redovisningsekonom 80 %, vikariat

Wången AB hanterar förutom den egna redovisningen också redovisning för Stiftelsen Wången och Hästnäringens Nationella Stiftelse (HNS).

Du ska självständigt kunna sköta löpande redovisning, inklusive avstämningar och moms- och arbetsgivardeklarationer. I arbetet ingår också hantering av leverantörs- och kundfakturor. Du kommer även att vara delaktig i bokslutsarbetet.

Vi arbetar i Pyramid och använder Ascendo för leverantörsfakturahantering. Vi tar hjälp av Kontek för lönehanteringen.

Vem är du?

Vi vill att du har relevant utbildning och erfarenhet för att snabbt komma in i arbetsuppgifterna. Du är noggrann, strukturerad och ansvarstagande. Dessutom är du intresserad av redovisning, moms och skatter!

Du måste även vara beredd att delta i andra uppgifter på ett litet kontor.

Anställningen är ett vikariat på 80 procent.

Urval och intervjuer sker fortlöpande. Tillträde den 1 april.

Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss alla eventuella erbjudanden från annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

TILLSATT

Tack för visat intresse – tjänsten är nu tillsatt.

Kontaktperson
Sofia Larsson Redovisningsekonom. Föräldraledig
OM WÅNGEN

Wången är travsportens riksanläggning och ligger vackert beläget i Alsenbygden mellan Östersund och Åre. Här studerar morgondagens trav- och islandshästaktiva genom utbildningar på gymnasie-, folkhögskole-, yrkeshögskole- och universitetsnivå. Verksamheten bedrivs i nära samverkan med hästsportens organisationer, däribland Hästnäringens nationella stiftelse, och de övriga två riksanläggningarna Strömsholm och Flyinge. Inom Wången AB finns också Wångens wärdshus som bedriver en omfattande konferensverksamhet.

Mer från Wången
Våra samarbetspartners