fbpx
Nyhet

Digitaliseringsspecialist med engagemang för evenemang

TJÄNSTEN ÄR TILLSATT. Vi vill utvecklas snabbare och behöver dig som kan hjälpa oss att få fart på vår digitala utveckling inom flera områden. Vi vill också utveckla vårt värdskap – både på plats och digitalt. Därför söker vi nu en digitaliseringsspecialist.

Wången AB har i huvudsak två ben; utbildning och wärdshus. Genom utbildningsformerna gymnasium, yrkeshögskola, universitet och folkhögskola utbildar vi människor som vill arbeta med hästar. Wärdshusets verksamhet innefattar restaurang, boende och konferens.

Digitaliseringsspecialist med engagemang för evenemang

I dina arbetsuppgifter ingår att arbeta med både utbildning och wärdshus. I arbetsuppgifterna ingår att utveckla och implementera ett systematiskt sätt att bearbeta kunder, befintliga och nya. I det arbetet ingår även att skapa strategier och praktiska arbetssätt för hur vi upprätthåller relationerna med våra alumner. Du ska också stödja organisationen i att fatta data-drivna beslut och skapa engagemang kring digital utveckling.

Du kommer att arbeta tätt tillsammans med vd, marknadsansvarig och IT-ansvarig för att hjälpa verksamheten ta stora digitala kliv framåt.

Wången är en magisk plats att besöka och det vill vi att fler personer ska få uppleva. Därför behöver vi dig som inte bara engagerar sig i det digitala utan även gillar att träffa och ta hand om våra besökare. Tillsammans med chefen för wärdshuset kommer du att utveckla, planera och genomföra evenemang under de perioder av året då vi har lägre beläggning, t.ex. lov och sommartid.

Låter det intressant att få skapa strategier för kundbearbetning och digital transformation och sedan implementera dem praktiskt?

Vem är du?

Du kanske har läst Business Transformation and Innovation och arbetat inom hotell- eller resebranschen? Eller pluggat Data Driven Decision Making och har erfarenhet av att arbeta med CRM? Eller kanske något helt annat? Sök tjänsten och berätta vem du är och vad just du kan hjälpa oss med.

Du har:

 • relevant utbildning på högskola/yrkeshögskola eller motsvarande.
 • erfarenhet av digital transformation
 • kunskaper för att analysera kunddata och omsätta analysen till konverteringar
 • förmågan att arbeta strategiskt men dagligen utföra operativa arbetsuppgifter
 • pedagogiskt sinnelag och tycker om att utbilda
 • drivet att inspirera andra att lära och utvecklas
 • du är en god värd och berättare.

Du är också öppen för att rycka in där det behövs, vi är en familjär organisation där alla hjälps åt.

Meriterande

 • Erfarenhet av arbete inom hotell och restaurang eller evenemangsbranschen
 • Erfarenhet av att arbeta med e-learning
 • Hästintresse / hästkunskap

Om tjänsten

 • Tjänsten är tidsbegränsad. Tjänstens omfattning kan diskuteras.
 • Tillträde enligt överenskommelse, ange i ansökan när du kan börja.

Ansök

Du är välkommen att lämna in din ansökan så snart som möjligt, men senast 2022-02-07.

Skicka din ansökan med meritförteckning, referenser och löneanspråk till hakan.karlsson@wangen.se. Urval och intervjuer sker fortlöpande.

Välkommen med din ansökan!

Facklig kontakt

Saco: Malin Connysson, 0640-174 31, malin.connysson@wangen.se

Vi undanber oss samtal från dig som vill sälja annons- och rekryteringstjänster.

 

WÅNGEN AB

Vilka är vi? Wången är en av hästnäringens tre riksanläggningar. Vi arbetar i nära samverkan med hästsportens organisationer och de andra två riksanläggningarna Flyinge och Ridskolan Strömsholm. Riksanläggningarna har ett gemensamt uppdrag att förse hästnäringen med rätt kunskap och kompetens för branschens och näringens fortsatta utveckling. På Wången bedrivs också forskningsprojekt i samarbete med Sveriges Lantbruksuniversitet (SLU).

Wångens wärdshus består av restaurang, hotell- och konferensverksamhet. Wärdshuset är känt för sin goda mat och utmärkta service.

Välkommen till en av landets mest natursköna arbetsplatser!

Läs mer på wangen.se

Kontaktperson
Emma Roos står i hästhage och klappar på islandshäst
Emma Roos Marknads- och kommunikationsansvarig
Mer från Wången
Våra samarbetspartners