fbpx
Nyhet

Vi söker en städledare

TJÄNSTEN TILLSATT!
Städledare Brita puffar kudde till en bäddning av en dubbelsäng

Inga-Britt går i pension och vi söker nu en Städledare som är stresstålig, serviceinriktad och flexibel . Du är en av tre personer i lokalvårdsteamet, och tillsammans ansvarar ni för utförandet av städ i allmänna lokaler, kontor, skola, elevboende och hotell.

Du är en varm person med glimten i ögat som förstår vikten av att vara en engagerad och inspirerande ledare. Du leder det dagliga arbetet såsom schemaplanering, beställning av förbrukningsartiklar, linne och fördela arbetsuppgifter.

Du är professionell, gillar att leda personal, är strukturerad samt gillar ordning och reda. Du är tydlig i din kommunikation men samtidigt ödmjuk i ditt arbetssätt. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av personalledning inom lokalvård eller erfarenhet av liknande arbete inom området.

OM TJÄNSTEN SOM STÄDLEDARE

  • Tjänsten är en tills vidare tjänst på ca 80 %.
  • Tillträde enligt överenskommelse.
  • Provanställning tillämpas.
  • Lön enligt kollektivavtal.

Sista ansökningsdag 17 mars 2023.

OM WÅNGEN

Wången är beläget i Alsen mellan Östersund och Åre. Vår vision är att vara ett ledande kunskapscenter för dig som älskar hästar. Tillsammans med Flyinge och Strömsholm utgör vi hästnäringens riksanläggningar. Vi arbetar i nära samverkan med hästsportens organisationer och har ett gemensamt uppdrag att förse hästnäringen med rätt kunskap och kompetens för branschens och näringens fortsatta utveckling. Vår affärsidé är att erbjuda utbildningar och kunskap för den hästintresserade. Läs mer på wangen.se.

Här studerar hästintresserade på gymnasie-, vuxenstudie-, folkhögskole- och universitetsnivå.

Wångens wärdshus bedriver restaurang, hotell- och konferensverksamhet. Vi erbjuder boende i stugor, på hotell, i vandrarhem och på elevboendet. Vi har ett trevligt elevboende med plats för ca 90 elever fördelat på fem elevhus. Elevboendet har även ett gym, kårhus, bastu och en liten idrottssal. Kontorslokalerna och många av klassrummen är nyrenoverade.

I omgivningarna finns milslånga skogsvägar och fina möjligheter för den som gillar att åka skidor, cykla och vandra.

Välkommen till en av landets mest natursköna arbetsplatser!

Kontaktperson
Mer från Wången
Våra samarbetspartners