fbpx
Nyhet

Vi söker städpersonal

Vill du arbeta med lokalvård på Wången? Välkommen till en av hästnäringens riksanläggningar med det viktiga uppdraget att utbilda morgondagens professionella inom hästsport. Här blir du en del i teamet som får verksamheten att fungera.
Städledare Brita puffar kudde till en bäddning av en dubbelsäng
Foto: Mats Lind

Vi söker nu en lokalvårdare som är morgonpigg, stresstålig och flexibel. Du är en av tre personer, varav en städledare, i lokalvårdsteamet, och tillsammans ansvarar ni för utförandet av städ i allmänna lokaler, kontor, skola, elevboende och hotell. Arbetet innebär kontakter med studerande, boende, konferens- och restauranggäster varför det är viktigt att du tycker om att träffa människor. På Wången finns ca hundra hästar och en del hundar, så du behöver tåla pälsdjur.

Du är en varm person med glimten i ögat och har ett serviceinriktat arbetssätt.

Du är professionell, strukturerad och gillar ordning och reda. Du är tydlig i din kommunikation men samtidigt ödmjuk i ditt arbetssätt. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av lokalvård.

Vi erbjuder en arbetsplats med trevliga kollegor som arbetat här länge, varierande arbetsuppgifter, natursköna vyer och tillgång till gym.

OM städpersonal-TJÄNSTEN

  • Tjänsten är en tillsvidareanställning på 60–80 %.
  • Tillträde enligt överenskommelse.
  • Provanställning om sex månader tillämpas.
  • Månadslön.

ANSÖKAN

Urval och intervjuer sker fortlöpande.

Du är välkommen att lämna in din ansökan via e-post till värdshuschef Lisa Eliasson så snart som möjligt, men senast 9/8.

Facklig representant är Anders Eveby.

Se kontaktuppgifter nedan.

Vi söker även wärdshuspersonal, läs mer här: Vi söker wärdshuspersonal — Wången (wangen.se)

OM WÅNGEN

Wången är beläget i Alsen mellan Östersund och Åre. Vår vision är att vara ett ledande kunskapscenter för dig som älskar hästar. Tillsammans med Flyinge och Strömsholm utgör vi hästnäringens riksanläggningar. Vi arbetar i nära samverkan med hästsportens organisationer och har ett gemensamt uppdrag att förse hästnäringen med rätt kunskap och kompetens för branschens och näringens fortsatta utveckling. Vår affärsidé är att erbjuda utbildningar och kunskap för den hästintresserade. Läs mer på wangen.se.

Här studerar hästintresserade på gymnasie-, vuxenstudie-, folkhögskole- och universitetsnivå.

Wångens wärdshus bedriver restaurang, hotell- och konferensverksamhet. Vi erbjuder boende i stugor, på hotell, i vandrarhem och på elevboendet. Vi har ett trevligt elevboende med plats för ca 90 elever fördelat på fem elevhus. Elevboendet har även ett gym, kårhus, bastu och en liten idrottssal. Kontorslokalerna och många av klassrummen är nyrenoverade.

Lokalvården är en viktig del för att få den här verksamheten att fungera och för att vi ska ha nöjda studerande, besökare och kunder.

I omgivningarna finns milslånga skogsvägar och fina möjligheter för den som gillar att åka skidor, cykla och vandra. Här finns också förstås väldigt trevliga kollegor – vilka vi är kan du se här. Kontakta oss — Kontaktuppgifter till oss på Wången (wangen.se)

Välkommen till en av landets mest natursköna arbetsplatser!

Kontaktperson
Maria Erlandsson Arbetsledare lokalvård
Mer från Wången
Våra samarbetspartners