fbpx
Nyhet

Vi söker wärdshuspersonal

Är du en passionerad service- och matperson, som alltid är beredd på att ge det lilla extra till våra gäster? Nu söker vi wärdshuspersonal på 75-100 %.

Välkommen till Wångens Wärdshus. Här serverar vi allt från stora bufféer till våra studerande och gäster till exklusiv a la carté för konferensgrupper. Vår matfilosofi är att servera hemlagad och närproducerad mat. Vi jobbar tillsammans i ett team och tar hand om alla våra gäster med lika stor omsorg. Vår servicenivå syns på Booking.com där vår personal har 9,4 i betyg.

Vi söker dig som är engagerad och drivande med nära till skratt. Vi ser att du är kreativ, gillar ett högt arbetstempo och har en utpräglad känsla för service. Du tvekar inte för att arbeta över gränserna och hugga i där gäster eller kollegor behöver dig.

Du ska ha kassa- & telefonvana, erfarenhet från hotell och restaurang.

Det är meriterande om du har hotell-& restaurangutbildning och erfarenhet av försäljning.

OM TJÄNSTEN

  • Tjänsten som wärdshusvärd/värdinna är på heltid (går att diskutera).
  • Arbetstiden varierar med dag-, kvälls- och helgpass.
  • Tillträde snarast.
  • Vi tillämpar provanställning.

ANSÖKAN

Maila din ansökan senast 9 augusti till wärdshuschef Lisa Eliasson. Se kontaktuppgifter nedan.

Facklig representant: Anders Eveby, Kommunal. Se kontaktuppgifter nedan.

Vi söker även städpersonal. Läs mer här: Vi söker städpersonal — Wången (wangen.se)

OM WÅNGEN

Wången är beläget i Alsen mellan Östersund och Åre. Vår vision är att vara ett ledande kunskapscenter för dig som älskar hästar. Tillsammans med Flyinge och Strömsholm utgör vi hästnäringens riksanläggningar. Vi arbetar i nära samverkan med hästsportens organisationer och har ett gemensamt uppdrag att förse hästnäringen med rätt kunskap och kompetens för branschens och näringens fortsatta utveckling. Vår affärsidé är att erbjuda utbildningar och kunskap för den hästintresserade. Läs mer på wangen.se.

Här studerar hästintresserade på gymnasie-, vuxenstudie-, folkhögskole- och universitetsnivå.

Wångens wärdshus bedriver restaurang, hotell- och konferensverksamhet. Vi erbjuder boende i stugor, på hotell, i vandrarhem och på elevboendet. Vi har ett trevligt elevboende med plats för ca 90 elever fördelat på fem elevhus. Elevboendet har även ett gym, kårhus, bastu och en liten idrottssal. Kontorslokalerna och många av klassrummen är nyrenoverade.

I omgivningarna finns milslånga skogsvägar och fina möjligheter för den som gillar att åka skidor, cykla och vandra. Här finns också förstås väldigt trevliga kollegor – vilka vi är kan du se här. Kontakta oss — Kontaktuppgifter till oss på Wången (wangen.se)

Välkommen till en av landets mest natursköna arbetsplatser!

Kontaktperson
Mer från Wången
Våra samarbetspartners