fbpx
vindruvor i druvodling 24 aug
Wångens wärdshus

Bli hobbysommelier – långweekend med M’s Winery

Välkommen till en djupdykning i vinets värld! Kanske har du vin som hobby eller är i början av ditt intresse för vin och vill lära dig mer, för att kunna njuta till fullo av din passion.

Vi går igenom vinets historia i både gamla och nya världen, du kommer att bli introducerad till många välkända och mindre kända druvsorter med tillhörande vinprovningar. Kursen hålls av M´s Winery, Maud Frånberg, certifierad sommelier.

Kanske har du vin som hobby eller är i början av ditt intresse för vin och vill lära dig mer, för att kunna njuta till fullo av din passion. Tillsammans med M’s Winery får du chansen att lära dig mer om vin under fyra trevliga och lärorika dagar på Wångens Wärdshus, i natursköna Alsen.

Varmt välkommen!

Program 24-27 augusti

Torsdag: Incheckning kl. 15:00, information och introduktion av helgen, middag med vin.

Fredag: Frukost kl. 09:00 med bubbelprovning, vinkunskap, vinprovning med lunch, fortsatt vinkunskap, vinprovning med middag.

Lördag: Frukost kl. 09:00, vinkunskap, lunch med vinprovning, fortsatt vinkunskap med vinprovning och middag, tips om hur du håller en vinprovning.

Söndag: Frukost kl. 09:00, vinkunskap, så dekanterar och serverar du vin, fortsatt vinkunskap, blindprovning av 2 viner, summering och avslutning.

Läs mer om M´s Winery

Du kanske också är intresserad av
Svensk flagga vajar mot blå himmel symboliserar nationaldagsfirande 6 jun

Nationaldagsfirande 6 juni

Gör en nationaldagsutflykt! Välkommen på lokal marknad och Sverigebuffé på Wångens Wärdshus. Vi håller…
Hand håller i flaska och häller upp bubbel i två champagneglas förmedlar känslan inför en lyxhelg 1 sep

LYXHELG MED SPAKÄNSLA

Dags igen för vår populära lyxhelg! Det blir god mat, vinprovning, relax och medicinsk…
Våra samarbetspartners