fbpx
På bilderna: Sara Sandqvist & Henrik Sjöquist har båda läst på hippologprogrammet & är nu lärare på Wången. Hippolog Isabella Gustafsson kör sin Slotts Linda på Wångens travbana. Ida Larsson är hippolog & driver egen verksamhet. Här rider hon avelshingsten Vakandi från Askhagen (Foto: Zannas foto)
14 mar
Allmän

Digitalt studiebesök på hippologprogrammet

Är du intresserad av att läsa på hippologprogrammet med profil islandshäst eller trav? Häng med på ett digitalt studiebesök tisdag 14 mars.

Under det här digitala studiebesöket på hippologprogrammets profiler islandshäst & trav kommer du att få se lite av vår fantastiska anläggning från insidan. Du får träffa några av dem som jobbar på Wången och SLU; studierektor, lärare och utbildningsadministratörer.

Passa på och få svar på frågor om utbildningen, anmälan och antagningsprov!

Förbered dig genom att se några korta filmer:

Här kan du läsa om utbildningen Hippologprogrammet profil islandshäst.

Här kan du läsa om utbildningen Hippologprogrammet trav.

Du kanske också är intresserad av
Foto med hand som håller en hov med sko. Över bilden ligger en illustration med en stiliserad person som har hörlurar på huvudet och tittar in i en skärm - bilden ska illustrera en digital informationsträff med hovslagarutbildningen 22 feb

Digital info.träff på hovslagarutbildningen

Nu har du chansen att träffa hovslagarutbildningen digitalt 15/3 kl. 18–19.
Foto med mängder av järnskor som hänger på krokar på en vägg. Ovanpå bilden ligger en illustration av en gubbe framför en skärm som ska symbolisera en digital informationsträff på tilläggsutbildningen 22 mar

Digital info.träff på tilläggsutbildningen för hovslagare

Nu har du chansen att få veta mer om tilläggsutbildningen.
3 apr

STUDIEBESÖKSDAG PÅ GYMNASIET

Välkommen till en studiebesöksdag på gymnasiet! För dig som sökt eller ska söka till…
Våra samarbetspartners