fbpx
Angelo Telatin i stallet med sadlad häst 6 okt
Allmän

Clinic med Angelo Telatin: Varför gör min häst så?

Angelo Telatin är en efterfrågad föreläsare, internationellt känd ridinstruktör och en av få i världen med en av den högsta ackrediteringen inom coaching från Brittiska ridsportförbundet.

Vi bjuder återigen in till en kurshelg med den internationellt kända ryttaren, instruktören och forskaren Angelo Telatin.

Passa på att under den här clinicen få del av den senaste hästforskningen översatt till praktisk tillämpning!

Vem är Angelo Telatin?

Angelo Telatin är i år organisatör av den internationella ISES konferensen (International Society for Equitation Science) som hålls i september i Rom. Han är en efterfrågad föreläsare, internationellt känd ridinstruktör och en av få i världen med en av den högsta ackrediteringen inom coaching från Brittiska ridsportförbundet.

Clinic på Wången

“BACK TO BASICS” – lär dig hur inlärningsteorin är involverad i allt du gör med din häst och hur det kan effektivt användas inom träningen för att förbättra prestation och säkerheten oavsett om du fokuserar på dressyr, hoppning, körning, islandshäst, western eller frihetsdressyr.

Lär dig, på ett roligt och lättförståeligt sätt:
• Hur du kan förbättrar din kommunikation med hästen och vilka konsekvenser det har för hästens välfärd och ryttarens säkerhet.
• Verktyg som finns tillgängliga för att lösa problem såväl från marken som uppsuttet.
• Hur vi kan motivera hästar för att samarbeta och prestera bättre under träning och på tävling?

Möt en expert inom problemlösning oavsett om problemet uppstår från marken eller på hästryggen. Har du inga specifika problem får du objektiva råd som hjälper dig att komma vidare med att utbilda din häst och att ta nästa steg i din egen utveckling.  

Instruktionerna och föreläsningarna är på engelska.

Du kanske också är intresserad av
Foto med hand som håller en hov med sko. Över bilden ligger en illustration med en stiliserad person som har hörlurar på huvudet och tittar in i en skärm - bilden ska illustrera en digital informationsträff med hovslagarutbildningen 22 feb

Digital info.träff på hovslagarutbildningen

Nu har du chansen att träffa hovslagarutbildningen digitalt 15/3 kl. 18–19.
14 mar

Digitalt studiebesök på hippologprogrammet

Plugga på hippologprogrammet? Vid det här infotillfället får du veta allt du behöver inför anmälan.
Foto med mängder av järnskor som hänger på krokar på en vägg. Ovanpå bilden ligger en illustration av en gubbe framför en skärm som ska symbolisera en digital informationsträff på tilläggsutbildningen 22 mar

Digital info.träff på tilläggsutbildningen för hovslagare

Nu har du chansen att få veta mer om tilläggsutbildningen.
Våra samarbetspartners