fbpx
Angelo Telatin i stallet med sadlad häst 6 okt
Allmän

Clinic med Angelo Telatin: Varför gör min häst så?

Angelo Telatin är en efterfrågad föreläsare, internationellt känd ridinstruktör och en av få i världen med en av den högsta ackrediteringen inom coaching från Brittiska ridsportförbundet.

Vi bjuder återigen in till en kurshelg med den internationellt kända ryttaren, instruktören och forskaren Angelo Telatin.

Passa på att under den här clinicen få del av den senaste hästforskningen översatt till praktisk tillämpning!

Vem är Angelo Telatin?

Angelo Telatin är i år organisatör av den internationella ISES konferensen (International Society for Equitation Science) som hålls i september i Rom. Han är en efterfrågad föreläsare, internationellt känd ridinstruktör och en av få i världen med en av den högsta ackrediteringen inom coaching från Brittiska ridsportförbundet.

Clinic på Wången

“BACK TO BASICS” – lär dig hur inlärningsteorin är involverad i allt du gör med din häst och hur det kan effektivt användas inom träningen för att förbättra prestation och säkerheten oavsett om du fokuserar på dressyr, hoppning, körning, islandshäst, western eller frihetsdressyr.

Lär dig, på ett roligt och lättförståeligt sätt:
• Hur du kan förbättrar din kommunikation med hästen och vilka konsekvenser det har för hästens välfärd och ryttarens säkerhet.
• Verktyg som finns tillgängliga för att lösa problem såväl från marken som uppsuttet.
• Hur vi kan motivera hästar för att samarbeta och prestera bättre under träning och på tävling?

Möt en expert inom problemlösning oavsett om problemet uppstår från marken eller på hästryggen. Har du inga specifika problem får du objektiva råd som hjälper dig att komma vidare med att utbilda din häst och att ta nästa steg i din egen utveckling.  

Instruktionerna och föreläsningarna är på engelska.

Du kanske också är intresserad av
6 okt

HOVSLAGARCLINIC: SKO TRAVHÄSTAR

Clinic med hovslagare Åke Lindkvist och Johanna Svensson. Vi varvar teori och praktik med…
Tre varmblod dricker ur en grön Thermobar - ett vattenkar - i bakgrunden syns två unga tjejer i blåa Wångenjackor 27 okt

CLINIC: VÄTSKEBALANS & PRESTATION

OBS! NYTT DATUM! Digital clinic med fokus på vatten och prestation. LRF Jämtland och…
Våra samarbetspartners