Veckans meny och catering
Här hittar du veckans meny för lunch och middagar.
Meny vecka 18
Lördag
Middag: Chili con Carne med ris, crème fraiche och chips
Söndag
Middag: Schnitzel med klassiska tillbehör/ dessert
Meny vecka 19
Måndag
Lunch Pytt i Panna med stekt ägg och rödbetor/ Nasi goreng
Vegetariskt Pytt
Middag Lasagne
Tisdag
Lunch Stekt sej med hummersås, purjolök och kokt potatis
Vegetariska Wästerbottenpaj
Middag Potatisbullar med bacon, lingon och keso
Onsdag
Lunch Kyckling Tikka Masala med jasminris
Vegetariskt: Tikka Masala med jasminris
Middag Pasta med skinksås
Torsdag Kristi Himmelsfärdsdag middag 16-17,30
Fläskfilé med potatisgratäng/ dessert 175 kr/ person
Fredag
Lunch: Baconlindad Köttfärslimpa med svampsås och klyftpotatis
Vegetariskt: Linsgryta med ris
Middag: Salladsbuffé med tonfisk, kyckling, skinka och ost
Lördag
Middag: Endast elevmiddag, kockens val!
Söndag
Middag: Fläskfilésauté med grädde, spansk chorizo och ris/dessert
Till både lunch och middag ingår alltid en stor salladsbuffé, bröd, måltidsdryck och kaffe.
Du är välkommen att kontakta oss för att boka boende, boka en konferens, catering eller göra andra typer av förfrågningar, t.ex. för en släktträff, ett bröllop eller födelsedagsfirande. Se meny för catering nedan. Skicka en förfrågan till oss.