fbpx

Boende

Wångens wärdshus erbjuder alla typer av boenden; stugor, vandrarhem, hotell, elevboende för större grupper - bara fem mil från Åre och Östersund.

Kom och bo på Wången. Här finns boende former för alla prisklasser och smaker. Allt från vandrarhem till hotell. Här passerar många typer av besökare. Det är vandrare längs S:t Olavsleden som stannar en natt, företag och konferensgrupper, släktträffar och på sommaren en hel del ungdomsläger. Här ser du några bilder från de valmöjligheter som finns. Hör av dig med en förfrågan! Vi ses!

Läs mer om konferensmöjligheterna här.

Boende i hotellet Wangr

I hotellbyggnaden Wangr bor du i moderna rum med dusch, wc, tv och trådlöst internet. Wangr har 20 dubbel- eller enkelrum och konferensrum för upp till 40 personer, samt en relaxavdelning med utomhusjacuzzi och bastu.

Boende i hotellet Förvaltaren

I Förvaltaren, som är renoverad i härlig ton av allmoge och klassiska stopp-möbler, bor du i rum med sekelskiftesstil. Här finns tolv bäddar fördelat på åtta rum och varje rum har sin egen prägel, men alla är utrustade med wc, dusch, tv och trådlöst internet.

Förvaltaren lämpar sig ypperligt för ledningsgrupper som vill ”rå om sig själva”. Här finns konferenslokal och eget kök om man önskar laga mat själva.

Här finns enkelrum, dubbelrum med enkelsängar och dubbelrum med dubbelsängar.

Ett dubbelrum i grönt på övervåningen i Förvaltaren.

Det söta rummet med rödvita tapeter kallar vi ”Bröllopssviten”. Här bor du med utsikt över hästhagar, Alsensjön och Oviksfjällen.

I Förvaltaren finns sällskapsrum på båda våningarna och i entréplan ett fullutrustat kök med sittplats för åtta personer.

Ett konferensrum lagom stort för tolv personer med angränsande grupprum.

Boende i stugor

Vill du rå om dig helt själv kan vi även erbjuda boende i någon av våra fyrbäddsstugor. Alla stugor har pentry, soffhörna, tv samt wc med dusch. Totalt finns sju stugor på området.

Vandrarhem och större grupper

Vi har ett antal rum i vandrarhemmet som ligger i anslutning till vårt Wärdshus. Sommartid erbjuder vi även boende i våra nyrenoverade elevhus med dusch och toalett i varje rum samt samlingsrum och kök. Här finns plats för upp till 90 gäster i dubbel- eller enkelrum.

Gör en förfrågan. Fyll i dina uppgifter här.

Kontakt