fbpx

Hotell & konferens

Wångens wärdshus erbjuder fina konferensmöjligheter. Här finns boende i hotellrum, flera konferensrum, relaxavdelning och aktivitetsutbud, bara fem mil från Åre och Östersund.
Utsikt genom fönster över gröna hästhagar, sjö och berg
Utsikt från stora konferensrummet i hotellbyggnaden Wangr.

En konferens med utsikt

Ingen konferens är den andra lik. Men hos oss kan alla konferensgäster njuta av den härliga utsikten mot Alsensjön och fjällvärlden – i flera olika typer av boenden. Hos oss behöver inte heller en konferens bli särskilt dyr – för 1435 kr exkl. moms för en ”lunch till lunch”-konferens ingår det mesta!

Vi har konferensrum för plats för 40 personer, ett styrelserum för 12 personer samt en aula för 100 personer. Samt förstås flertalet grupprum. Hör av dig och diskutera med oss hur vi kan tillgodose just era behov.

Aktiviteter till din konferens

Självklart erbjuder vi en rad aktiviteter anpassade efter era behov. Det kan t.ex. vara att gå en snöskovandring, använda relaxen och bada i utomhusjacuzzi, få en matlagningskurs eller en guidad historisk tur runt Wången, dricka kaffe med veterinären eller göra en hästig femkamp. Eller så kanske ni vill lösa ett mordmysterium eller ett spionuppdrag? Läs mer om våra aktiviteter här.

Genom samarbeten ordnar vi förstås också moderatorer eller föreläsare. Både Åretalarna och Guldtalarna har många intressanta föreläsningar att erbjuda med personer från regionen.

Mat under en konferens på Wången

Wångens wärdshus serverar vällagad mat med fokus på lokalproducerade råvaror, jämtländska specialiteter och husmanskost. Här äter ni från våra stora frukost- och lunchbufféer under dagtid. På kvällen kan ni välja att äta middagsbuffé eller den mer påkostade konferensmenyn. Här hittar ni veckans meny. För konferensmeny be om offert.

Tallrik med wångenemblem i guld. upplagd mat i starka färger

Hotell och boende

Wångens wärdshus har två typer av hotellboenden. I hotellbyggnaden ”Wangr” bor du i moderna rum med dusch, wc, tv och trådlöst internet. Wangr har 20 dubbel- eller enkelrum och konferensrum för upp till 40 personer, samt en relaxavdelning med utomhusjacuzzi och bastu.

I hotellet ”Förvaltaren”, som är renoverad i härlig ton av allmoge och klassiska stopp-möbler, bor du i rum med sekelskiftesstil. Här finns tolv bäddar fördelat på åtta rum och varje rum har sin egen prägel, men alla är utrustade med wc, dusch, tv och trådlöst internet.

Förvaltaren lämpar sig ypperligt för ledningsgrupper som vill ”rå om sig själva”. Här finns konferenslokal och eget kök om man önskar laga mat själva. Här finns enkelrum, dubbelrum med enkelsängar och dubbelrum med dubbelsängar.

Här ser du bilder från våra hotell och övriga boenden. 

Sök och boka konferens

Kontakt