Veckans meny och catering
Här hittar du veckans meny för lunch och middagar.
Meny vecka 48
Lördag
Julbord, boka bord på 0640 174 17
Söndag
Julbord, boka bord på 0640 174 17
Meny vecka 49
Måndag
Lunch Grekisk färsbiff med tomatsås, och klyftpotatis
Vegetariskt Grekisk biff
Middag Gulaschsoppa med crème fraiche och vitlöksbröd
Tisdag
Lunch Kotlett o´hoj med stekt potatis
Vegetariskt Quornfilé med tillbehör
Middag Kebab i libabröd och såser
Onsdag
Lunch Kalops med rödbetor och kokt potatis/ Laxpudding med brynt smör
Vegetariskt: Falaffel med cous cous
Middag Pasta med kyckling
Torsdag
Lunch: 2 sorters soppa/ Pannkaka med sylt och grädde
Middag: Köttbullar och stuvade makaroner
Fredag
Lunch: Schnitzel med bearnaisesås och stekt potatis
Vegetariskt: Gryta
Middag: Hamburgare med tillbehör
Lördag
Julbord, bordsbokning på 0640 174 17
Söndag
Julbord bordsbokning på 0640 174 17
Till både lunch och middag ingår alltid en stor salladsbuffé, bröd, måltidsdryck och kaffe.
Du är välkommen att kontakta oss för att boka boende, boka en konferens, catering eller göra andra typer av förfrågningar, t.ex. för en släktträff, ett bröllop eller födelsedagsfirande. Se meny för catering nedan. Skicka en förfrågan till oss.
