fbpx
Angelo Telatin frihetsrider häst över högt hinder 12 dec

CLINIC MED ANGELO TELATIN

Angelo Telatin är en efterfrågad föreläsare, internationellt känd ridinstruktör och en av få i världen med en av den högsta ackrediteringen inom coaching från Brittiska ridsportförbundet.

Vi bjuder återigen in till en clinic med Angelo Telatin, den internationellt kända ryttaren, instruktören och forskaren.

VEM ÄR ANGELO TELATIN?

Angelo Telatin är en efterfrågad föreläsare, internationellt känd ridinstruktör och en av få i världen med en av den högsta ackrediteringen inom coaching från Brittiska ridsportförbundet. Han utgår ifrån den senaste hästforskningen och översätter den till praktisk tillämpning. Angelo är docent vid Delaware Valley University Equine Science and Managment department.

Angelo kommer till Wången för att föreläsa för studerande på hippologprogrammet, hovslagarutbildningen och tilläggsutbildningen i hästunderstödda insatser inriktning aktivitet. Samtidigt kan vi därför bjuda in till en öppen föreläsning på tisdag kväll kl. 18 i Wångens aula och ridhus.

CLINIC PÅ WÅNGEN 12 dec

Angelo Telatin utgår ifrån hur hästar lär sig och berättar hur inlärningsteori är involverad i allt du gör med din häst. Han använder inlärningsteori effektivt inom träningen för att förbättra prestation och säkerheten. Innehållet är intressant för allt hästintresserade, oavsett om du fokuserar på dressyr, hoppning, körning, islandshäst, western eller frihetsdressyr.

Lyssna till en expert inom problemlösning oavsett om problemet uppstår från marken eller på hästryggen. Vi startar med teori i vår aula och sedan en praktisk demo med hästar i ridhuset.

Instruktionerna och föreläsningarna är på engelska.

Här kan du läsa en artikel i tidningen Hippson om Angelo Telatin.

KOSTNAD & ANMÄLAN

Pris 200 kr inkl. moms. Anmälan krävs. Anmäl dig här.

Du kanske också är intresserad av
Plockad blombukett i handen på en kvinna - en bukett till mor på mors dag 26 maj

Morsdagsbuffé

Kom och fira mor på Wångens wärdshus.
Svensk flagga vajar mot blå himmel symboliserar nationaldagsfirande 6 jun

Nationaldagsfirande 6 juni

Gör en nationaldagsutflykt! Välkommen på lokal marknad och Sverigebuffé på Wångens Wärdshus. Vi håller …
Symbolbild för kallblodshelg 2032. En svart kallblodshingst körs till stallet efter körprovet. I bakgrunden syns dimma över Alsensjön. 13 sep

KALLBLODSHELG 2024

Kallblodshelg 2024 med den årliga avelsvärderingen för kallblodshingstar hålls som vanligt på Wången.
Våra samarbetspartners