fbpx
Angelo Telatin frihetsrider häst över högt hinder 15 dec

CLINIC MED ANGELO TELATIN

Angelo Telatin är en efterfrågad föreläsare, internationellt känd ridinstruktör och en av få i världen med en av den högsta ackrediteringen inom coaching från Brittiska ridsportförbundet.

Vi bjuder återigen in till en clinic med Angelo Telatin, den internationellt kända ryttaren, instruktören och forskaren.

VEM ÄR ANGELO TELATIN?

Angelo Telatin är en efterfrågad föreläsare, internationellt känd ridinstruktör och en av få i världen med en av den högsta ackrediteringen inom coaching från Brittiska ridsportförbundet. Han utgår ifrån den senaste hästforskningen och översätter den till praktisk tillämpning.

CLINIC PÅ WÅNGEN

Angelo Telatin utgår ifrån hur hästar lär sig och berättar hur inlärningsteori är involverad i allt du gör med din häst. Han använder inlärningsteori effektivt inom träningen för att förbättra prestation och säkerheten. Innehållet är intressant för allt hästintresserade, oavsett om du fokuserar på dressyr, hoppning, körning, islandshäst, western eller frihetsdressyr.

Lyssna till en expert inom problemlösning oavsett om problemet uppstår från marken eller på hästryggen. Vi startar med teori i vår aula och sedan en praktisk demo med hästar i ridhuset.

Instruktionerna och föreläsningarna är på engelska.

Här kan du läsa en artikel i tidningen Hippson om Angelo Telatin.

Clinicen med Angelo Telatin genomförs i samarbete med Agria Djurförsäkring och vi passar på att bjuda in till den eftersom Angelo är här för att undervisa på våra utbildningar; Ridlärare IV och Hippologprogrammet.

I SAMARBETE MED

Du kanske också är intresserad av
Bild på framsida av rapport. Bilden föreställer en man som kör griplastarvagn med ett par nordsvenska brukshästar 29 mar

PRESENTATION AV HÄSTEN SOM RESURS I DET MODERNA SKOGSBRUKET

Digital föreläsning som presenterar innehållet i rapporten Hästen som resurs i det moderna skogsbruket.
3 apr

STUDIEBESÖKSDAG PÅ GYMNASIET

Välkommen till en studiebesöksdag på gymnasiet! För dig som sökt eller ska söka till…
16 apr

Avelsvärdering hingstar

Välkommen på avelsvärdering. Allt från Shetlandsponnys till Shire hästar.
Våra samarbetspartners