fbpx
Läger

PonnyElitVeckan

PonnyElitVeckan är det inofficiella landslagslägret för Sveriges ponnytravkuskar. Till det här travlägret bjuds de segerrikaste ponnytravkuskarna från landets travbanor in en gång om året för att utvecklas, umgås och tävla.

PonnyElitVeckan 2021 blir digital

För att slippa ställa in ännu ett år genomför vi en variant av PEV digitalt. Information har gått ut till travsällskapen. Inom kort kommer info ut till inbjudna.

De som kvalar 2020-2021 eller deltar 2021 kommer inte att tas upp i Hall of Fame. Endast dem som deltagit två gånger på en lägervecka fysiskt på Wången räknas in i Hall of Fame.

Om PonnyElitVeckan

Till PEV blir man inbjuden, deltagarna har kvalat in genom att vara de framgångsrikaste kuskarna på sin bana. Genom ett samarbete med Svensk Travsport och Sveriges travbanor och olika sponsorer kan vi bjuda kuskar från travsällskapen varje år som får delta utan kostnad. Max antal gånger man kan vara med på PEV är två år. När en kusk har varit med på två PEV-läger blir man invald i PEV Hall of Fame och blir avtackad och hyllad.

Här kan du se filmer från tidigare lägerveckor.

Ett vanligt år genomförs PEV på Wången, vecka 26. En vecka som innehåller allt som ett högklassigt travläger för barn och ungdomar ska. Stora sportsliga profiler som föreläser, förevisar och deltar under praktiska moment, möjlighet att ta med egen eller låna ponny av Wången, boende med ”all inclusive”, möjlighet för föräldrar att följa med, samt självklart roliga fritidsaktiviteter såsom grillkvällar, bad m.m. Allt under överinseende av Wångens duktiga lärare och Svensk Travsports ungdomsledare.

Wangen.se använder sig, precis som flertalet andra webbplatser, av cookies för att förbättra servicen för er besökare.