fbpx
Johanna Lassnack står i ett rum och föreläser under en lunch. 11 dec
Allmän

Johanna Lassnack – En mental sporre

Ryttarinspiration kommer till Wången med en ny föreläsning! Johanna Lassnack är föreläsare, entreprenör, ryttare och coach för unga idrottare. Johanna Lassnack har gjort över 500 uppskattade föreläsningar runt om i Sverige, Norge och Finland och har idag över 100 klienter över hela Norden som hon coachar mentalt.

JOHANNA LASSNACK FÖRELÄSER 11 DECEMBER

Johanna Lassnacks föreläsning ”En mental sporre” är en uppföljning på föregångaren ”Vad händer under hjälmen” och är inriktad på tävling.  Den handlar om hur man skapar ett mentalt system, hur man förbereder sig på absolut bästa sätt och hur man lär sig hantera nervositet inför en prestation.

Föreläsningen handlar också om hur man lär sig hålla fokus och prestera under press. Föreläsningen rör också de mjukare delarna så som bemötande, hantera sociala medier och hur man går sin väg i vår utmanade sport och hur man man tänka för att inte jämföra sig och förminska sig själv. Läs mer på ryttarinspiration.se

Måndag 11 december föreläser hon för våra gymnasieelever, men på kvällen öppnar vi aulan för alla intresserade. Pris 110 kr. Anmälan och förskottsbetalning här.

Föreläsningen riktar sig till alla åldrar och till ryttare och föräldrar på alla tävlingsnivåer och håller på ca 1.5 timme.

Tack till våra sponsorer

Tack till Agria Djurförsäkring och Länsförsäkringar Jämtland som precis som oss tycker det här ämnet är viktigt och som gjort det möjligt att vi har kunnat bjuda in Johanna.

Du kanske också är intresserad av
Symbolbild för kallblodshelg 2032. En svart kallblodshingst körs till stallet efter körprovet. I bakgrunden syns dimma över Alsensjön. 13 sep

KALLBLODSHELG 2024

Kallblodshelg 2024 med den årliga avelsvärderingen för kallblodshingstar hålls som vanligt på Wången.
Bildcollage från Wångens islandshästdagar, tävlingar clinics med ridning i kapson och repgrimma 18 okt

WÅNGENS ISLANDSHÄSTDAGAR 2024

Boka in den här helgen redan nu! Wångens islandshästdagar 2024 blir fullmatade med tävlingar, …
Våra samarbetspartners