fbpx

Wångenpaketet

Wången har tagit fram ett paketerbjudande för alla som är intresserade av att få en inblick i Wångens treåriga vuxenutbildningar – hippologprogrammet och hovslagarutbildningen. Vi kallar det förmånliga erbjudandet för Wångenpaketet.

Vi har tagit fram Wångenpaketet för dig som är intresserad av våra vuxenutbildningar hippologprogrammet inriktning islandshäst eller trav, och hovslagarutbildningen.

Paketpris på boende och mat på wärdshuset

”Wångenpaketet” omfattar ett dygns vistelse på Wången och inkluderar måltider, boende på Wångens wärdshus, en egen fadderstudent och givetvis information och inblick i själva utbildningen. Paketet är mycket förmånligt och kostar dig endast 499 kronor.

– Vi vet av erfarenhet från tidigare år att intresset är stort för att få veta mer om utbildningen innan man lämnar in sin ansökan och vi vill möta det på bästa sätt, säger Malinda Alriksson, utbildningsansvarig för yrkeshögskoleutbildningarna på Wången.

Följ med en dag på hovslagarutbildningen

Är du intresserad av att bli hovslagare är ett bra första steg att komma och hälsa på oss och träffa några av dem som går på utbildningen just nu.

Skugga en student på hippologprogrammet

Är det hippologprogrammet du är intresserad av kan du fylla i anmälningsblanketten på SLUs webbplats. När kommer för att skugga en student på hippologutbildningen har du möjlighet att söka resebidrag från Wången på max 1 200 kr. Det kan vi berätta mer om när du bokar ditt besök. Börja med att fylla i anmälan.

Boka ditt besök
Britt-Inger Gerhardsson Utbildningsadministratör. Elevboendesamordnare