fbpx

Wångens tidning

Nyfiken på Wången? Läs mer i senaste numret av Wångens tidning.

I senaste numret får du träffa några av hästskötarna som utbildat sig på Wången. Emmie jobbar hos Åke Svanstedt i USA och pendlar mellan New Jersey och Florida, Ann Kristin jobbar för Jörgen Westholm på Grosbois i Frankrike och Jesper jobbar på Menhammar. På Menhammar jobbar även travhippologen Felicia som fått jobbet som stallchef på filialerna. Läs om hovslagarakademin, alla ponnykuskar som kvalat till PEV och mycket mer.

Nedan hittar du även tidigare nummer av tidningen.

Wångens tidning nr 7, 2022

Wångens tidning nr 6, 2021

Wångens tidning nr 5, 2020

I det senaste numret av Wångens tidning får du träffa syskonen som gått på Wången - flera av dem är framgångsrika inom travsporten. Du får också följa med på en resa till Vincennes, höra Irma berätta om hovslagarutbildningen och läsa om Roger och Carolines drömbröllop med häst och släde till Wångens wärdshus.

Wångens tidning nr 4, 2019

I det här numret träffar vi vår samarbetspartner Margareta Wallenius-Kleberg på Menhammar stuteri. Hon berättar bland annat om när hon blev invald i Hall of Fame. I tidningen kan du också läsa om praktik på gymnasiet, träffa våra travlärare, hälsa på hippologstudenterna i tävlingsstallet och titta in i de fina hotellrummen på Wångens wärdshus. Och mycket mer.

Wångens tidning nr 3, 2018

Våra samarbetspartners