fbpx

Julbord

När det lackar mot jul är det dags att komma och njuta av Wångens goda julbord. Här finns allt du kan önska dig; julskinka och köttbullar, Jansons frestelse, sill och lax, patéer och pastejer, i en ombonad historisk miljö.
Julstämning i tre bilder. Skinka på julbord, ljusen är tända och dekorationerna hänger i granen
Välkommen till Wångens julbord under december.

Välkommen på julbord i december 2023!

Välkommen att slå dig ned till Wångens goda julbord som innehåller allt man kan önska för ett traditionellt julfirande. Sill, julskinka, Jansons frestelse, köttbullar, kalvsylta, paté, lax & annat gott i historisk hästmiljö. Under helgerna i december fram till jul dukar vi upp till julbord. Priset är 535 kr/person, barn 6–12 år 200 kr. Grupper kan boka andra tider.

Datum: 2 december, sittning kl.14 och 3, 9, 10, 16, 17 december, sittningar kl. 14 och kl. 17.

> BOKA JULBORD HÄR

SOVA GOTT?

Vi har specialpris på logi, del i dubbelrum med frukost 500 kr/person för dig som bokar julbord. Passa på!

FÖRETAG ELLER STÖRRE SÄLLSKAP?

Grupper kan boka tid för julbord efter kl. 14.30 på vardagar. Pris för grupper om minst 20 personer: 485 kr/person inkl. moms. Hör av er med förfrågan.

GUIDAD TUR?

Passa på att gå en tur runt Wången för att späda på hungern eller gå en tur efter maten. Men Wångens app kan du lyssna på en vandring som tar dig med genom historien. Med en berättarröst i örat får du följa med på en tidsresa och höra om hur Wången en gång i tiden klassats som en anläggning av yttersta vikt för rikets försvar.

Appen finns i Google Play och i App Store.

Hitta hit

Behöver du vägbeskrivning så finns det här. Och här hittar du oss på Google Maps.

Kontakt

Wångens Wärdshus
0640-174 17
wardshus@wangen.se