fbpx
Tända ljus på ett dukat bord med en banderoll som säger årets mysigaste julbord 3 dec
Wångens wärdshus

Julbord i december

Välkommen att slå dig ned till Wångens goda julbord. Under december månad slår vi på julstämningen.

När det lackar mot jul är det dags att komma och njuta av Wångens goda julbord. Här finns allt du kan önska dig; julskinka och köttbullar, Jansons frestelse, sill och lax, patéer och pastejer, i en ombonad historisk miljö.

Välkommen att slå dig ned till Wångens goda julbord som innehåller allt man kan önska för ett traditionellt julfirande. Under helgerna i december fram till jul dukar vi upp till julbord. Grupper kan boka andra tider.

BOKA BORD

PRIS

495 kr/person
Barn 6–12 år 200 kr

DATUM

Lördagar-söndagar i december: 3, 4, 10, 11 kl. 14 och kl. 17.

Kväll: 9 december kl. 18 och 19.

Elevernas julshow är 10 och 11 december. Då är ni välkomna till ridhuset kl. 15.30 för att se gymnasieelever och lokala klubbar som tillsammans gör en hästshow för hela familjen.

SOVA GOTT?

Vi har specialpris på logi, del i dubbelrum med frukost 450 kr/person för dig som bokar julbord. Passa på att sova gott på Wångens hotell.

FÖRETAG ELLER STÖRRE SÄLLSKAP?

Grupper kan boka tid efter överenskommelse efter kl. 14.30 på vardagar. Pris för grupper om minst 20 personer: 445 kr/person inkl. moms. Vi kan även servera en jultallrik istället för buffé. Hör av er med förfrågan.

GUIDAD TUR?

Passa på att gå en tur runt Wången för att späda på hungern eller gå en tur efter maten. Men Wångens app kan du lyssna på en vandring som tar dig med genom historien. Med en berättarröst i örat får du följa med på en tidsresa och höra om hur Wången en gång i tiden klassats som en anläggning av yttersta vikt för rikets försvar.

Du kanske också är intresserad av
Travkadrilj med tomteklädda kuskar i Wångens ridhus under julshow 9 dec

Julshow på Wången 9-10/12

Kom och titta på elevernas årliga julshow. En rolig föreställning för hela familjen.
3 feb

LYXHELG MED SPAKÄNSLA

Dags igen för vår populära lyxhelg! Det blir god mat, vinprovning, spabehandlingar och friluftsyoga.
Våra samarbetspartners