fbpx
27 okt
Wångens wärdshus

Korea möter Jämtland på wärdshuset

Nu kryddar vi hösten och bjuder hit kocken och matskribenten Jens Linder som lagar koreansk mat.

Lär känna en av Sveriges ledande matjournalister. Jens Linder skriver och skapar recept i tidningarna DN, Gourmet och Lantliv mat & vin. Han har tidigare varit kock och arbetat på allt från skärgårdsbåtar till stjärnkrogar. Han har varit med i Historieätarna och radions program P1 Meny och Epstein i P1. Jens har också skrivit ett tiotal kokböcker. Nu kommer han nästan direkt till Wången från en resa till Korea.

Du kanske också är intresserad av
27 apr

Hingstpremiering

Föreningen Nordsvenska Hästen fyller 100 år och firar på Wången i samband med hingstpremieringen. …
18 maj

LYXHELG MED SPAKÄNSLA

Boka in en härligt avkopplande helg! Det blir god mat, vinprovning, spabehandlingar och yoga.
Symbolbild för kallblodshelg 2032. En svart kallblodshingst körs till stallet efter körprovet. I bakgrunden syns dimma över Alsensjön. 13 sep

KALLBLODSHELG 2024

Kallblodshelg 2024 med den årliga avelsvärderingen för kallblodshingstar hålls som vanligt på Wången.
Våra samarbetspartners