fbpx
kallblodshäst uppstallad i stallgång. Student Tamara Skutnabb på hippologprogrammet trav står bredvid och rättar till huvudlaget.
Student Tamara Skutnabb på hipplogprogrammet trav selar hästen Månglittra, en tvååring som Tamara ansvarar för under tiden hon är på Wången för träning. Foto: Emma Roos
2 sep
Allmän

Skugga en hippologstudent

Att skugga en student ger dig en mer personlig upplevelse av hur det är att plugga till hippolog. Du får hänga med en hippolog en hel dag och prova på hippologprogrammet.

Är du intresserad av att gå hippologprogrammet på Wången kom och besök oss under en dag.

Du får skugga en student som läser den inriktning som du är intresserad av; trav eller islandshäst. Du får följa med på föreläsningar, prata med studenter och lärare och känna på hur det är att plugga på hippologprogrammet.

Ryttare på svart islandshäst sedd från sidan på grusväg genom skog
Hippologstudenten Edith Lombard på skolhästen Kóngur frá Skipanesi.

Kommer du över dagen så bjuder vi på lunch och en innehållsrik dag!

Reser du långt och behöver stanna över så har vi ett väldigt förmånligt erbjudande till dig. ”Wångenpaketet” omfattar ett dygns vistelse på Wången och inkluderar måltider, boende på Wångens wärdshus, egen fadderstudent och givetvis information och inblick i själva utbildningen. Paketet kostar endast 299 kronor.

Du kan även få resebidrag mot kvitto upp till 1 200 kr.

I anmälan fyller du i vilken inriktning du är intresserad av och dina kontaktuppgifter så att vi kan ta kontakt med dig.

Välkommen!

Du kanske också är intresserad av
Symbolbild för kallblodshelg 2032. En svart kallblodshingst körs till stallet efter körprovet. I bakgrunden syns dimma över Alsensjön. 13 sep

KALLBLODSHELG 2024

Kallblodshelg 2024 med den årliga avelsvärderingen för kallblodshingstar hålls som vanligt på Wången.
Bildcollage från Wångens islandshästdagar, tävlingar clinics med ridning i kapson och repgrimma 18 okt

WÅNGENS ISLANDSHÄSTDAGAR 2024

Boka in den här helgen redan nu! Wångens islandshästdagar 2024 blir fullmatade med tävlingar, …
Våra samarbetspartners