fbpx
Idrottspsykolog Elise LIndman leder två islandshästar på en grusväg genom en grön skog 27 okt
Allmän

Föreläsning om idrottspsykologi

Missa inte denna föreläsning om idrottspsykologi! Den tidigare Wångeneleven Elise Lindman som utbildat sig till idrottspsykolog är tillbaka och föreläser om prestation och psykisk hälsa.

Idrottspsykologi och prestation – hur hänger det ihop?

En föreläsning om idrottspsykologi, prestation och psykisk hälsa.

Tillsammans med Länsförsäkringar Jämtland erbjuder vi en föreläsningskväll på temat idrottspsykologi. Välkommen att lyssna till en föreläsning i två delar. Den första ger dig en introduktion i ämnet idrottspsykologi och mental träning, och tar upp den senaste forskningen på området idrottspsykologi. Del två handlar om prestation och psykisk hälsa. Det kommer finnas tid för frågor och du kommer också att få med dig verktyg som du själv kan använda.

Erbjudandet är kostnadsfritt. Anmäl dig senast 14 oktober. Begränsat antal platser.

Föreläsare Elise Lindman tog examen från gymnasieutbildningen med islandshästinriktning på Wången 2013. Efter det jobbade hon några år med hästar och tävlade på nationell nivå. Sedan utbildade hon sig till psykolog och idrottspsykolog. Sedan ett par år tillbaka arbetar hon med Riksidrottsförbundet och SISU idrottsutbildarna med utbildningsprojekt för ledare, tränare, föräldrar och idrottsutövare men också med allmänbildande idrottspsykologiska tjänster. I sitt företag arbetar hon med lag, föreningar, skolor samt individuella idrottare med föreläsningar, workshops och individuell coaching. Förra året var hon på Wången och träffade våra elever och sedan höll en öppen föreläsning – nu gör vi en repris för dig som missade det då!

Du kanske också är intresserad av
Tända ljus på ett dukat bord med en banderoll som säger årets mysigaste julbord 3 dec

Julbord i december

Årets mysigaste julbord – vi dukar upp till traditionsenligt julbord i härlig miljö endast ett hästsprång från Åre och Östersund.
Travkadrilj med tomteklädda kuskar i Wångens ridhus under julshow 10 dec

Julshow på Wången

Kom och titta på elevernas årliga julshow. En rolig föreställning för hela familjen.
17 jan

Digitalt studiebesök på gymnasiet

Är du intresserad av att börja på gymnasiet hos oss? Häng med på ett…
Våra samarbetspartners