fbpx
Idrottspsykolog Elise LIndman leder två islandshästar på en grusväg genom en grön skog 27 okt
Allmän

Föreläsning om idrottspsykologi

Missa inte denna föreläsning om idrottspsykologi! Den tidigare Wångeneleven Elise Lindman som utbildat sig till idrottspsykolog är tillbaka och föreläser om prestation och psykisk hälsa.

Idrottspsykologi och prestation – hur hänger det ihop?

En föreläsning om idrottspsykologi, prestation och psykisk hälsa.

Tillsammans med Länsförsäkringar Jämtland erbjuder vi en föreläsningskväll på temat idrottspsykologi. Välkommen att lyssna till en föreläsning i två delar. Den första ger dig en introduktion i ämnet idrottspsykologi och mental träning, och tar upp den senaste forskningen på området idrottspsykologi. Del två handlar om prestation och psykisk hälsa. Det kommer finnas tid för frågor och du kommer också att få med dig verktyg som du själv kan använda.

Erbjudandet är kostnadsfritt. Anmäl dig senast 14 oktober. Begränsat antal platser.

Föreläsare Elise Lindman tog examen från gymnasieutbildningen med islandshästinriktning på Wången 2013. Efter det jobbade hon några år med hästar och tävlade på nationell nivå. Sedan utbildade hon sig till psykolog och idrottspsykolog. Sedan ett par år tillbaka arbetar hon med Riksidrottsförbundet och SISU idrottsutbildarna med utbildningsprojekt för ledare, tränare, föräldrar och idrottsutövare men också med allmänbildande idrottspsykologiska tjänster. I sitt företag arbetar hon med lag, föreningar, skolor samt individuella idrottare med föreläsningar, workshops och individuell coaching. Förra året var hon på Wången och träffade våra elever och sedan höll en öppen föreläsning – nu gör vi en repris för dig som missade det då!

Du kanske också är intresserad av
Symbolbild för kallblodshelg 2032. En svart kallblodshingst körs till stallet efter körprovet. I bakgrunden syns dimma över Alsensjön. 13 sep

KALLBLODSHELG 2024

Kallblodshelg 2024 med den årliga avelsvärderingen för kallblodshingstar hålls som vanligt på Wången.
Bildcollage från Wångens islandshästdagar, tävlingar clinics med ridning i kapson och repgrimma 18 okt

WÅNGENS ISLANDSHÄSTDAGAR 2024

Boka in den här helgen redan nu! Wångens islandshästdagar 2024 blir fullmatade med tävlingar, …
Våra samarbetspartners