fbpx
Idrottspsykolog Elise LIndman leder två islandshästar på en grusväg genom en grön skog 27 okt
Allmän

Föreläsning om idrottspsykologi

Missa inte denna föreläsning om idrottspsykologi! Den tidigare Wångeneleven Elise Lindman som utbildat sig till idrottspsykolog är tillbaka och föreläser om prestation och psykisk hälsa.

Idrottspsykologi och prestation – hur hänger det ihop?

En föreläsning om idrottspsykologi, prestation och psykisk hälsa.

Tillsammans med Länsförsäkringar Jämtland erbjuder vi en föreläsningskväll på temat idrottspsykologi. Välkommen att lyssna till en föreläsning i två delar. Den första ger dig en introduktion i ämnet idrottspsykologi och mental träning, och tar upp den senaste forskningen på området idrottspsykologi. Del två handlar om prestation och psykisk hälsa. Det kommer finnas tid för frågor och du kommer också att få med dig verktyg som du själv kan använda.

Erbjudandet är kostnadsfritt. Anmäl dig senast 14 oktober. Begränsat antal platser.

Föreläsare Elise Lindman tog examen från gymnasieutbildningen med islandshästinriktning på Wången 2013. Efter det jobbade hon några år med hästar och tävlade på nationell nivå. Sedan utbildade hon sig till psykolog och idrottspsykolog. Sedan ett par år tillbaka arbetar hon med Riksidrottsförbundet och SISU idrottsutbildarna med utbildningsprojekt för ledare, tränare, föräldrar och idrottsutövare men också med allmänbildande idrottspsykologiska tjänster. I sitt företag arbetar hon med lag, föreningar, skolor samt individuella idrottare med föreläsningar, workshops och individuell coaching. Förra året var hon på Wången och träffade våra elever och sedan höll en öppen föreläsning – nu gör vi en repris för dig som missade det då!

Du kanske också är intresserad av
Foto med hand som håller en hov med sko. Över bilden ligger en illustration med en stiliserad person som har hörlurar på huvudet och tittar in i en skärm - bilden ska illustrera en digital informationsträff med hovslagarutbildningen 22 feb

Digital info.träff på hovslagarutbildningen

Nu har du chansen att träffa hovslagarutbildningen digitalt 15/3 kl. 18–19.
14 mar

Digitalt studiebesök på hippologprogrammet

Plugga på hippologprogrammet? Vid det här infotillfället får du veta allt du behöver inför anmälan.
Foto med mängder av järnskor som hänger på krokar på en vägg. Ovanpå bilden ligger en illustration av en gubbe framför en skärm som ska symbolisera en digital informationsträff på tilläggsutbildningen 22 mar

Digital info.träff på tilläggsutbildningen för hovslagare

Nu har du chansen att få veta mer om tilläggsutbildningen.
Våra samarbetspartners