fbpx
Flera hästar springer bredvid varann endast benen syns
Foto: MIA TÖRNBERG/TR BILD
24 mar

Träna olika – utvärdera lika. Clinic med hippologprogrammet trav

Boka in onsdag 24 mars kl. 18. Då sätter vi fokus på hur man utvärderar träning och du har chans att ställa frågor.

Hur vet man innan tävlingsdagen att man är på rätt väg? Vet man ens efter start att man gjort rätt? För tänk om man inte tränar på ett sätt som är hållbart för hästen? På hippologprogrammet med travprofil – Sveriges enda universitetsutbildning helt fokuserad på trav, lär man sig bland annat att utvärdera träning.

Boka in onsdag 24 mars kl. 18! På en clinic med hippologprogrammet trav visar vi hur två till synes väldigt lika hästar, reagerar helt olika på samma träning. Och berättar om metoderna för att utvärdera träning och träningseffekter.

Du får se film från Wången med våra hästar, studenter och lärare. Och har möjlighet att ställa frågor live till veterinär Ulf Hedenström och agr.dr Malin Connysson, lärare på Wången.

Missa inte det!

HIPPOLOGPROGRAMMET

Hippologprogrammet ges på hästnäringens riksanläggningar genom SLU, Sveriges lantbruksuniversitet. Sista anmälningsdag är 15 april.

Logotyper Wången Travsportens riksanläggning och SLU Sveriges Lantbruksuniversitet

Du kanske också är intresserad av
Foto med hand som håller en hov med sko. Över bilden ligger en illustration med en stiliserad person som har hörlurar på huvudet och tittar in i en skärm - bilden ska illustrera en digital informationsträff med hovslagarutbildningen 22 feb

Digital info.träff på hovslagarutbildningen

Nu har du chansen att träffa hovslagarutbildningen digitalt 15/3 kl. 18–19.
14 mar

Digitalt studiebesök på hippologprogrammet

Plugga på hippologprogrammet? Vid det här infotillfället får du veta allt du behöver inför anmälan.
Foto med mängder av järnskor som hänger på krokar på en vägg. Ovanpå bilden ligger en illustration av en gubbe framför en skärm som ska symbolisera en digital informationsträff på tilläggsutbildningen 22 mar

Digital info.träff på tilläggsutbildningen för hovslagare

Nu har du chansen att få veta mer om tilläggsutbildningen.
Våra samarbetspartners