fbpx
Del av skostol syns med verktyg och hästskor hängande på. I bakgrunden syns benen på en häst 8 jun

WORKSHOP I JOURNALFÖRING

För dig som är med i Hovslagarakademin erbjuder vi en kostnadsfri workshop i journalföring.
Vi hälsar er i Hovslagarakademin välkomna på en nyttig workshop i journalföring tisdagen den 8/6  med veterinär och hovslagare Helene Nöklestad.
Det kommer att vara teori blandat med uppgifter i grupprum (Zoom, länk till workshopen läggs upp på Teams ca en vecka innan). Syftet är att känna sig säkrare i journalhantering och att det blir ett tillfälle till repetition med möjlighet att ställa frågor.
Kanske är det några av Er som inte redan ansökt om godkännandet hos Jordbruksverket och att just journalföringen är något som ses som ett hinder eller som man har frågor kring. Det här tillfället kommer att vara kostnadsfritt för medlemmar i Hovslagarakademin.
Hoppas vi ses, varmt välkomna!

Hovslagarakademin

Hovslagarakademin är en alumnverksamhet för Dig med examen från den treåriga hovslagarutbildningen eller tilläggsutbildningen vid någon av Hästnäringens riksanläggningar: Wången, Flyinge och Ridskolan Strömsholm. Har Du examen från en grundutbildning hos oss och kompletterat med annan tilläggsutbildning är du också välkommen att delta i Hovslagarakademin. Läs mer om Hovslagarakademin här. 
Vill Du vara med i akademin för hovslagare? Klart du vill! Mejla namn och adress till: jennie.sundin@rsflyinge.se och skriv Intresseanmälan Hovslagarakademin i ämnesraden.
När du anmält dig så skickar vi ett anmälningskort till dig per post.
Du kanske också är intresserad av
18 maj

LYXHELG MED SPAKÄNSLA

Boka in en härligt avkopplande helg! Det blir god mat, vinprovning, spabehandlingar och yoga.
Prisrosetter med Wångens logo som går att vinna i Wången Open 18 maj

Wången Open

Islandshästtävlingar med SM-kval på Wången.
Symbolbild för kallblodshelg 2032. En svart kallblodshingst körs till stallet efter körprovet. I bakgrunden syns dimma över Alsensjön. 13 sep

KALLBLODSHELG 2024

Kallblodshelg 2024 med den årliga avelsvärderingen för kallblodshingstar hålls som vanligt på Wången.
Våra samarbetspartners