fbpx
Del av skostol syns med verktyg och hästskor hängande på. I bakgrunden syns benen på en häst 8 jun

WORKSHOP I JOURNALFÖRING

För dig som är med i Hovslagarakademin erbjuder vi en kostnadsfri workshop i journalföring.
Vi hälsar er i Hovslagarakademin välkomna på en nyttig workshop i journalföring tisdagen den 8/6  med veterinär och hovslagare Helene Nöklestad.
Det kommer att vara teori blandat med uppgifter i grupprum (Zoom, länk till workshopen läggs upp på Teams ca en vecka innan). Syftet är att känna sig säkrare i journalhantering och att det blir ett tillfälle till repetition med möjlighet att ställa frågor.
Kanske är det några av Er som inte redan ansökt om godkännandet hos Jordbruksverket och att just journalföringen är något som ses som ett hinder eller som man har frågor kring. Det här tillfället kommer att vara kostnadsfritt för medlemmar i Hovslagarakademin.
Hoppas vi ses, varmt välkomna!

Hovslagarakademin

Hovslagarakademin är en alumnverksamhet för Dig med examen från den treåriga hovslagarutbildningen eller tilläggsutbildningen vid någon av Hästnäringens riksanläggningar: Wången, Flyinge och Ridskolan Strömsholm. Har Du examen från en grundutbildning hos oss och kompletterat med annan tilläggsutbildning är du också välkommen att delta i Hovslagarakademin. Läs mer om Hovslagarakademin här. 
Vill Du vara med i akademin för hovslagare? Klart du vill! Mejla namn och adress till: jennie.sundin@rsflyinge.se och skriv Intresseanmälan Hovslagarakademin i ämnesraden.
När du anmält dig så skickar vi ett anmälningskort till dig per post.
Du kanske också är intresserad av
Foto med hand som håller en hov med sko. Över bilden ligger en illustration med en stiliserad person som har hörlurar på huvudet och tittar in i en skärm - bilden ska illustrera en digital informationsträff med hovslagarutbildningen 22 feb

Digital info.träff på hovslagarutbildningen

Nu har du chansen att träffa hovslagarutbildningen digitalt 15/3 kl. 18–19.
14 mar

Digitalt studiebesök på hippologprogrammet

Plugga på hippologprogrammet? Vid det här infotillfället får du veta allt du behöver inför anmälan.
Foto med mängder av järnskor som hänger på krokar på en vägg. Ovanpå bilden ligger en illustration av en gubbe framför en skärm som ska symbolisera en digital informationsträff på tilläggsutbildningen 22 mar

Digital info.träff på tilläggsutbildningen för hovslagare

Nu har du chansen att få veta mer om tilläggsutbildningen.
Våra samarbetspartners