fbpx
Nyhet

VI SÖKER ANLÄGGNINGSPERSONAL

Vill du arbeta med fastighetsskötsel på Wången? Välkommen till en av hästnäringens riksanläggningar med det viktiga uppdraget att utbilda morgondagens professionella inom hästsport. Här blir du en del i teamet som får verksamheten att fungera.

Ingvar går i pension och vi söker hans ersättare. Du är en av tre personer som tillsammans med fastighetschefen utgör anläggningspersonalen. De arbetar med fastighetsskötsel och ansvarar för drift och underhåll av riksanläggningen Wången.

Du som är intresserad av tjänsten värdesätter samarbete, är lösningsorienterad, professionell, strukturerad samt gillar ordning och reda.

Arbetet innebär kontakter med elever som också är hyresgäster, studerande och wärdshusets gäster varför det är viktigt att du är serviceinriktad och har en positiv framtoning.

Mycket av arbetet utförs i stallmiljö så det är viktigt att du tål hästar och hö-hantering.

Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av att arbeta i de gröna näringarna.

ARBETSUPPGIFTER ANLÄGGNINGSPERSONAL

Inre och yttre fastighetsskötsel, banskötsel (travbana, ovalbana, ridplaner, ridhusunderlag), reparationer och underhåll av maskiner och redskap.

KVALIFIKATIONER

  • Flerårig erfarenhet av fastighetsskötsel eller likvärdigt hantverksyrke.
  • B-körkort, traktorvana, självgående, lösningsorienterad, förmåga att prioritera.
  • Meriterande: BE-körkort, svetskunnig, motorsågskörkort.

OM TJÄNSTEN

  • Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100 %.
  • Beredskapstjänst var 3 vecka.
  • Tillträde enligt överenskommelse.
  • Provanställning tillämpas.
  • Lön enligt kollektivavtal. Månadslön. Ange löneanspråk i din ansökan. Lönen sätts individuellt.

ANSÖKAN

Urval och intervjuer sker fortlöpande. Tillträde efter överenskommelse.

Du är välkommen att lämna in din ansökan via e-post till fastighetschef Conny Erlandsson så snart som möjligt, men senast 16/2.

Kontaktperson: Conny Erlandsson. Se kontaktuppgifter nedan.

Facklig representant: Anders Eveby. Se kontaktuppgifter nedan.

OM WÅNGEN

Wången är beläget i Alsen mellan Östersund och Åre. Vår vision är att vara ett ledande kunskapscenter för dig som älskar hästar. Tillsammans med Flyinge och Strömsholm utgör vi hästnäringens riksanläggningar. Vi arbetar i nära samverkan med hästsportens organisationer och har ett gemensamt uppdrag att förse hästnäringen med rätt kunskap och kompetens för branschens och näringens fortsatta utveckling. Vår affärsidé är att erbjuda utbildningar och kunskap för den hästintresserade. Läs mer på wangen.se.

Här studerar hästintresserade på gymnasie-, vuxenstudie-, folkhögskole- och universitetsnivå.

Wångens wärdshus bedriver restaurang, hotell- och konferensverksamhet. Vi erbjuder boende i stugor, på hotell, i vandrarhem och på elevboendet. Vi har ett trevligt elevboende med plats för ca 90 elever fördelat på fem elevhus. Elevboendet har även ett gym, kårhus, bastu och en liten idrottssal. Kontorslokalerna och många av klassrummen är nyrenoverade.

Anläggningspersonalen är väldigt viktig för att få den här verksamheten att fungera och för att vi ska ha nöjda studerande, besökare och kunder.

I omgivningarna finns milslånga skogsvägar och fina möjligheter för den som gillar att åka skidor, cykla och vandra. Här finns också förstås väldigt trevliga kollegor – vilka vi är kan du se här. Kontakta oss — Kontaktuppgifter till oss på Wången (wangen.se)

Välkommen till en av landets mest natursköna arbetsplatser!

Kontaktperson
Mer från Wången
Våra samarbetspartners