fbpx
Nyhet

Vi söker ny vd

Är du intresserad av en strategisk och utvecklande roll på en av hästnäringens tre riksanläggningar i hjärtat av Jämtland? Om du drivs av att engagera medarbetare, skapa starka team, bygga relationer och tillväxt, då är det kanske dig vi vill hälsa välkommen till vårt kompetenta team!
Om du drivs av att engagera medarbetare, skapa starka team, bygga relationer och tillväxt, då är det kanske dig vi vill hälsa välkommen till vårt kompetenta team!

Arbetsuppgifter
Som VD för Wången har du en mångfacetterad roll som sträcker sig över flera viktiga områden och verksamhetsinriktningar, med frågor som rör både strategisk, taktisk och operativ nivå. Vår verksamhet präglas av omväxlande dagar och en dynamisk arbetsmiljö. Ditt ansvar omfattar ledning och uppföljning av verksamhetens samtliga områden inom formella ramar och mot av styrelsen uppsatta mål. Detta inkluderar bland annat resultat och ekonomi, personal, arbetsmiljö, anläggningens nyttjande, interna processer samt intäktsskapande utveckling.

Med en organisation på femtiotalet anställda är det avgörande att du leder, följer upp och analyserar arbetet i enlighet med strategier, verksamhetsmål och ägardirektiv. Dessutom kommer du att, i nära samarbete med våra medarbetare, vara mycket engagerad i att utveckla företagskulturen med fokus på en stark värdegrund. Du ser fram emot att leda denna spännande, men också komplexa organisation, där du har möjlighet att utveckla både verksamheten och våra medarbetare.

En annan viktig uppgift är att bygga och underhålla nätverk samt att strategiskt samarbeta med olika intressenter och huvudmän på lokal, regional, nationell och internationell nivå. Målet är att fortsätta utveckla Wången som en ledande aktör inom svensk hästnäring och att säkerställa ekonomisk tillväxt.

Vem är du?
Vi söker dig som har akademisk examen, med inriktning som är relevant för rollen. Vi ser gärna att du har erfarenhet av, eller förståelse för, utbildningsverksamhet med fokus på centrala villkor i lärandemiljöer. Vidare uppskattas också att du har erfarenhet av, eller förståelse för, verksamheter i de gröna näringarna och intresse för djur, miljö och hållbarhet.

Du skall ha gedigen erfarenhet och bevisat goda ledaregenskaper från befattningar på strategisk nivå; vd, verksamhetschef eller motsvarande. Vidare har du vana av att leda specialister i en affärsdriven verksamhet, gärna i kombination med idéburen verksamhet. Vi ser positivt på dina erfarenheter av systematiskt utvecklings- och förbättringsarbete, som innefattar både kvantitativ och kvalitativ utveckling.

Du har ett modernt kommunikativt och tydligt ledarskap. Vi förväntar oss att du är lyhörd, engagerad, modig och drivs av att utveckla och förbättra. Du uppskattar samarbete och har en stor vilja att interagera, coacha och utveckla samt att få medarbetarna att växa i sina respektive roller. Du förstår vikten av att vara en förebild och känner dig trygg i frågor kring integritet och tillgänglighet. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Anställning på heltid, med placering på Wången.

Ansökan

Sök jobbet och läs mer på Jeffersson Wells webbplats.

Mer från Wången
Våra samarbetspartners